- 1 burk avrunnen ansjovis (den stora)
- 3 ägg
- Gräslök, dill
- ½ dl creme fraiche
- 1 msk majonäs
- Salt, peppar
- 1 msk brynt smör
Hacka ansjovisen och de kokta äggen. Rör ihop, kyl ner, njut.
ansjovis asiatiskt bacon biffar bröd citron curry falukorv fika filmjölk fisk fläskkarré fodmap frukost glutenfritt gryta grädde grönkål havregryn ingefära japanskt kalvfärs kimchi kokosmjölk kyckling lax lövbiff matlådsvänligt mexikanskt morötter mozzarella nötfärs nötkött oliver parmesan pasta potatis rabarber riktlinjer ris risnudlar risotto ruccola saffran sallad salsicca sardeller sill skaldjur smaksättning smetana sommarmat soppa strömming sås tillbehör tomat torsk tortilla vegetarisk vietnamesiskt zucchini ägg
Hacka ansjovisen och de kokta äggen. Rör ihop, kyl ner, njut.
Lämna ett svar